cursor

Open Nights

Ieder jaar nodigt ISH drie nieuwe makers uit om een bestaand idee voor een choreografie uit te werken tot een kort stuk van ongeveer 15 minuten. De makers krijgen de gelegenheid om een week lang te repeteren in Podium Lely en daarna de voorstelling te monteren en te presenteren in het theater.

Aanvragen voor ISH Open Nights
ISH Open Nights biedt ieder jaar een nieuwe generatie dansmakers ruimte om hun werk in een professionele setting te tonen. Drie makers krijgen elk een week lang de tijd om in de studio van ISH in Podium Lely een bestaand idee uit te werken tot een choreografie van 15-20 minuten, daarna hun voorstelling te monteren met geluid en licht en vervolgens in een gezamenlijk programma de drie werken te presenteren in het theater. Voor de realisatie van elk van de projecten is een budget beschikbaar om de uitvoeringskosten inclusief personeel te betalen. Daarnaast biedt ISH inhoudelijke en organisatorische ondersteuning om het project te realiseren.

Nieuwe makers die artistieke verwantschap hebben met ISH zijn van harte welkom om een plan in te dienen. De deadline voor makers om hun inhoudelijke plan in te dienen is gesloten. Rond 7 mei krijg je uitsluitsel over je aanvraag. Lees hier meer over de nieuwe makers en hun plannen die voor de ISH Open Nights in 2023 waren geselecteerd.

Frequently Asked Questions aanvraag
Bekijk hier alle veelgestelde vragen over het indienen van een aanvraag voor de ISH Open Nights.

Contact
Heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie Décory via nathalie@ishdancecollective.com.

Toon:

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK