cursor

Audities ISH Academy

Doe auditie op 22 en 23 juni 2024!
Datum
22 & 23 juni 2024
Locatie
Het Talentenhuis
Deelname
Gratis

Ben jij klaar voor de next level? Wil jij je skills ontwikkelen en op het podium staan als een ware performer? Meld je dan aan voor de audities van de ISH Academy op 22 en 23 juni 2024!

Voor de ISH Academy zoeken we enthousiaste jongeren tussen de 10-14 jaar en 14-18 jaar, die de ambitie hebben om samen te werken met professionals en toe te werken naar een voorstelling. Ben je 6-9 jaar, dan hoef je geen auditie te doen en kun je je inschrijven voor de lessen van Studio ISH.

De auditie

Reserveer het hele weekend. De auditie vindt namelijk plaats op zaterdag 22 juni en zondag 23 juni 2024, van 10-17 uur. De eerste ronde is op zaterdag, waar je gaat deelnemen aan diverse workshops en een solo dans laat zien. Aan het einde van de dag hoor je of je doorgaat naar de tweede ronde op zondag.

Deelname aan de auditie is gratis. Meer informatie over het programma volgt.

Locatie

Het Talentenhuis, Meer en Vaart 290, 1068 LE Amsterdam.

Aanmelden

Wil je auditie doen? Meld je dan hier aan via het onderstaande formulier. Aanmelden kan tot 16 juni 2024, dus wees er optijd bij!

Uitkomsten van de auditie

Na de audities word je ingedeeld bij een van de trajecten van de ISH Academy, passend bij jouw niveau. Onze Academy biedt verschillende trajecten op verschillende niveaus:

Waarom kiezen voor de ISH Academy?

  • Ontwikkel je skills in verschillende Hiphop stijlen.
  • Ontdek je talenten en benut je creativiteit maximaal.
  • Doe podiumervaring op.
  • Toegang tot exclusieve backstage ervaringen en korting op ISH-voorstellingen.

Ben jij klaar voor de next level? Meld je dan aan!

Veelgestelde vragen

Bekijk op deze pagina de Frequently Asked Questions.

Contact

Staat jouw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Dan kun je je vraag stellen door te mailen naar loraine@ishdancecollective.com, medewerker Educatie & Community of bellen / appen naar nummer 06-39344087.

Inschrijfformulier audities ISH Academy

Toon:

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK