cursor

Junior ISH

ISH Dance Collective is op zoek naar danstalent. Wij zoeken voor onze Junior ISH getalenteerde jongeren (14+) die in traject van een jaar samen met topchoreografen een voorstelling maken.

Wat is Junior ISH?

Bij Junior is ga je een jaar lang aan de slag om je als performer te ontwikkelen.

Je wordt daarin begeleid door een groep professionals die je helpen ontwikkelen en je laten groeien. Vanaf september krijg je workshops om je skills naar een hoger niveau te tillen. Vanaf januari zet je jouw eigen creativiteit en makerschap in om samen met een choreograaf naar een voorstelling te werken.

Praktische informatie lopend traject

  • Leeftijd: 14+
  • Duur: 24 weken (september 2024 t/m april 2025).
  • Startdatum trainingen: dinsdag 10 september en zaterdag 14 september 2024.
  • Trainingsdagen: dinsdag 18.30 - 21.00 uur en zaterdag 16.00 - 21.00 uur bij Podium Lely (twee keer trainen per week).
  • Voorstelling: zaterdag 19 april en zondag 20 april 2025 (onder voorbehoud).
  • Kosten: € 240,- voor 24 weken / Korting met stadspas en sport en cultuurfonds *

* We hebben betalingsregeling. Door de steun van de ELJA Fondation is er een beurs beschikbaar voor wie het niet kan betalen.

Locatie

ISH Academy is gevestigd in Podium Lely, Schipluidenlaan 10. De locatie bevindt zich op 3 minuten lopen van Station Lelylaan en is goed bereikbaar met fiets, auto en OV (trein, metro, tram, bus). Het pand wordt gedeeld met Circus Lab Amsterdam.

Auditie

Ben jij klaar voor de volgende stap? Houd onze socials in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de audities voor de volgende ronde van Junior ISH.

Meer informatie

Heb je vragen? Dan kun je mailen naar loraine@ishdancecollective.com, medewerker Educatie & Community of bellen of appen naar nummer 06-39344087.

Toon:

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK