cursor

Studio ISH

In onze studio's in Podium Lely in Nieuw-West organiseren we elke week laagdrempelige, gratis lessen voor kinderen en jongeren.

In onze studio organiseren wij activiteiten voor kinderen en jongeren die houden van breaking, house, hiphop of street dance, of die gewoon lekker willen dansen en bewegen. Op de ISH Academy leer je niet alleen skills, maar helpen we je vooral je eigen stijl te ontdekken en creatief te denken. Kom je een keer langs? Je kunt op elk moment een proefles nemen om te kijken of de ISH Academy iets voor jou is. Meld je snel aan via het onderstaande formulier.

Rooster

Studio ISH heeft lessen voor kinderen van 6-9 jaar, van 9-14 jaar en voor jongeren van 12-18 jaar. Ervaring is niet nodig. De lessen vinden plaats op:

  • Dinsdag van 19:00 - 20:30: 12 - 18 jaar
  • Woensdag van 16:00 - 17:00: 6 - 9 jaar
  • Woensdag van 18:00 - 19:30: 9 - 12 jaar

Lessen seizoen 2024-2025

De lessen bij Studio ISH werkt met drie periodes. De lesblokken zijn als volgt ingedeeld:

  • Blok 1: vanaf 17 september t/m 23 oktober 2024
  • Blok 2: vanaf 5 november t/m 11 december 2024

Je schrijft je in voor deelname aan een heel blok. Je kunt op elk moment instromen.

*In de schoolvakanties bieden wij geen lessen aan.

Begeleiding en basis van de lessen

Tijdens de lessen ontwikkel je skills volgens de ISH-gedachte. Je komt in aanraking met verschillende stijlen en bewegingsvormen. Hierdoor leer je nog beter hoe je lichaam werkt en ontdekt je je eigen dansstijl.
Docenten van de ISH Academy geven opdrachten, bedenken oefeningen en helpen je om je skills en je creativiteit te ontwikkelen. Een les duurt 1- of 1,5 uur. Voor de pauze krijgen de deelnemers les in een dansstijl. Na een korte pauze volgt een andere, tweede discipline van een andere docent.

Kosten

Voor deelname aan de lessen hanteert ISH het 'pay what you want principe', waarbij ouders zelf hun bijdrage bepalen op basis van wat zij kunnen betalen. Voor personen die de lessen niet kunnen betalen, kan ISH dit kosteloos aanbieden dankzij een bijdrage van de ELJA Foundation. Als je hier gebruik van wilt maken, neem dan contact op met educatie@ishdancecollective.com.

Contact, kosten en aanmelden

Heb je vragen over de ISH Academy? Dan kun je contact opnemen met Loraine Pengel, medewerker Educatie & Community, via telefoonnummer 06-39344087. Je hoeft niet te reserveren voor deelname, maar een van je ouders of verzorgers moet je wel eenmalig registeren. Gebruik het onderstaande inschrijfformulier om je aan te melden.

Locatie

ISH Academy is gevestigd in Podium Lely, Schipluidenlaan 10. De locatie bevindt zich op 3 minuten lopen van Station Lelylaan en is goed bereikbaar met fiets, auto en OV (trein, metro, tram, bus). Het pand wordt gedeeld met Circus Lab Amsterdam.

Inschrijven voor (proef)lessen

Neem contact op

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 06-39344087.

Loraine Pengel
Medewerker Educatie & Community

Toon:

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK