cursor

ISH bestaat met de hulp van onze partners. We werken nauw samen met financiers, overheden, theaters en producenten. Zie hieronder een overzicht.

Theaters & gezelschappen

Meervaart

ISH is huisgezelschap van de Meervaart; hét theater voor alle bewoners van Nieuw-West. ISH werkt meerjarig samen met de Meervaart op het gebied van programmering, presentatie, productie, educatie en community.

Koninklijk Theater Carré

Carré heeft een rijke geschiedenis en presenteert nationale, internationale en exclusieve theaterproducties van wereldniveau. ISH werkt meerjarig samen met Carré op het gebied van programmering, presentatie en productie.

DeLaMar

DeLaMar presenteert sinds 2010 een kwalitatief en aantrekkelijk aanbod van theatervoorstellingen voor jong en oud. ISH werkt meerjarig samen met DeLaMar op het gebied van programmering, presentatie en productie.

‘Dansgezelschap dat vanuit een duidelijke missie gericht op de inclusieve stad nieuwe dansvormen en jonge en/of nieuwe makers centraal stelt, een sterke verbinding met de stad heeft en een breed en divers publiek trekt onder meer op grote podia.’

— Amsterdamse Basisinfrastructuur (Gemeente Amsterdam)

Fondsen & Subsidiënten

Gemeente Amsterdam

De Gemeente Amsterdam ondersteunt de kunstensector in Amsterdam op velerlei manieren. ISH wordt ondersteund als onderdeel van de Amsterdamse Basisinfrastructuur.

ELJA Foundation

Een fonds dat kinderen en jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar verbindt en actief is op het gebied van muziek, dans en beeldende kunst. ISH werkt meerjarig samen met ELJA op het gebied van educatie.

Overige Partners, Locaties & Tourneeplanning

VROG

VROG is het nieuwe urban sports paradijs van Amsterdam, centraal gelegen onder het Mr Visserplein naast het Waterlooplein. ISH werkt meerjarig samen met VROG op het gebied van programmering en community.

AT Next

Een theater agency dat de tourneeplanning, financiële afhandeling en marketing & publiciteit verzorgt voor een breed scala aan producenten en artiesten. ISH werkt meerjarig samen met AT Next op het gebied van productie.

Toon:

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK