cursor

Associate Artists

Met sommige makers gaan we een langere verbinding aan; die groep makers noemen wij Associate Artists. De selectie gebeurt organisch en de invulling is afhankelijk van de behoefte.

Hieronder een aantal mogelijkheden:

  • Een langere periode meelopen met ISH in een artistiek-organisatorische rol.
  • Het choreograferen van een avondvullende voorstelling.
  • Een onderzoeks- en productietraject door middel van een tweejarig Nieuwe Makerstraject bij het Fonds Podiumkunsten. Met ondersteuning vanuit ISH.

Op dit moment is Dietrich Pott aan ISH verbonden als Associate Artists. Dietrich Pott heeft een lange geschiedenis als danser bij ISH. In 2018 was hij co-regisseur van ISH’s Jungleboek in Suriname. Hij maakte in 2021 een korte voorstelling voor ISH Open Nights en werkte dat jaar bij ISH als artistiek leider / oprichter van Amsterdam Breaking Community. Sinds 2022 volgt hij een tweejarig Nieuwe Makerstraject bij ISH.

Eerdere Associate Artists van ISH zijn onder andere Nedda Sou, Shailesh Bahoran, Sarada Sarita Keilman, Gil Gomes Leal, Lara Wakelkamp, Abdelhadi Baaddi, Dunya Khayame, Raphael Moussa Hillebrand, Anna Maria Suijkerbuijk, Carl Refos, Raquel Tijsterman en Mareille Labohm.

Toon:

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK