cursor

FAQ Audities ISH Academy

Bekijk hier de antwoorden op de veelgestelde vragen.

 • Je moet in ieder geval op zaterdag 22 juni aanwezig zijn bij de auditie, maar het liefst zien we je op zowel zaterdag als zondag beschikbaar bent. Neem alsjeblieft contact met ons op om je situatie uit te leggen via educatie@ishdancecollective.com

 • Ja, dat mag.

 • Voor de lessen van Studio ISH hoef je geen auditie te doen. Ben je 10 jaar of ouder, dan is het leuk om auditie te doen. Je kan dan ervaren of de Young ISH en Junior ISH trajecten iets voor je zijn.

 • Tijdens de auditie worden verschillende workshops gegeven in de stijlen van wat in de lessen en maaktraject worden gegeven. Denk aan hiphop, house, popping, locking, wacking en urban contemporary.

 • Nee, voor iedereen is het fijner als er alleen mensen aanwezig zijn die meedoen met de auditie. Alleen dansers zijn welkom in de studio op die dagen. Wel kunnen je ouders natuurlijk brengen en halen.

 • Neem je danskleding mee (joggingbroek, iets waarin je lekker kan dansen), een bidon voor water en iets te eten. We zorgen voor fruit en koekjes voor tussen de workshops door.

 • Ja, zeker!

 • Je kunt een solo voorbereiden waarin we kunnen zien wie je bent en wat je stijl is. Hoe je dat doet, mag je helemaal zelf bedenken. Het stuk mag maximaal een minuut duren.

 • Young ISH bestaat uit een traject van 12 weken waarin je op basis van verschillende workshops en wat jezelf mee neemt, met een maker/regisseur een stuk maakt.

  Junior ISH is een traject van een jaar (van september t/m april) waarin je de eerste drie maanden werkt aan je dansskills. Vanaf januari ga je aan de slag met een choreograaf om een voorstelling te maken.

 • Veel docenten, dansers van ISH en top choreografen.

 • Studio ISH: pay what you can waarbij je zelf bepaalt wat je kunt betalen.
  Young ISH: € 120,- voor 12 weken / Korting met stadspas en sport en cultuurfonds.
  Junior ISH: € 240,- voor 24 weken / Korting met stadspas en sport en cultuurfonds.

  We hebben betalingsregeling. Door de steun van de ELJA fondation kunnen we beurs geven aan personen die het niet kunnen betalen. Mocht je vragen hebben voor de kosten, neem dan contact met ons op via educatie@ishdancecollective.com.

 • De lessen vinden plaats in onze studio in Podium Lely. ISH Academy is gevestigd in Podium Lely, Schipluidenlaan 10. De locatie bevindt zich op 3 minuten lopen van Station Lelylaan en is goed bereikbaar met fiets, auto en OV (trein, metro, tram, bus). Het pand wordt gedeeld met Circus Lab Amsterdam.

  De lessen zijn als volgt ingedeeld:
  Studio ISH Groep 6-9 jaar - woensdag 16.00-17.00 uur
  Studio ISH Groep 10-14 jaar - woensdag 18.00-19.30 uur
  Meervaart Jong x ISH 9-12 jaar – maandag 18.00-19.30 uur
  Young ISH – 10-14 jaar - Zaterdag 10.00-13.00 uur
  Young ISH – 14-18 jaar - Zaterdag 13.00-16.00 uur
  Junior ISH – 14-18 jaar - Dinsdag 18.30-21.00 uur (v.a 26 sept) & zaterdag 16.00-21.00 uur (v.a. 14 sept)

Toon:

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK