cursor

Nieuwe ronde ISH Open Nights

De volgende ronde van ISH Open Nights komt er weer aan! Ieder jaar nodigt ISH drie nieuwe makers uit om een bestaand idee uit te werken en te presenteren. Ben jij een nieuwe maker en wil je je verder ontwikkelen, lees dan snel verder en dien je plan in.

ISH Open Nights biedt ieder jaar een nieuwe generatie dansmakers ruimte om hun werk in een professionele setting te tonen. Drie makers krijgen elk een week lang de tijd om in de studio van ISH in Podium Lely een bestaand idee uit te werken tot een choreografie van 15-20 minuten, daarna hun voorstelling te monteren met geluid en licht en vervolgens in een gezamenlijk programma de drie werken te presenteren in het theater.

Op onze website lees je meer over de criteria en selectie. De deadline voor het indienen van je plan is zondag 28 april. Hierna vindt de selectie plaats. Klik dan hier om je plan in te dienen.

Bekijk hier een video van ISH Open Nights met de getalenteerde makers van vorig jaar. Lees hier meer over de stukken die de drie makers tijdens de ISH Open Nights 2023 presenteerden.

Toon:

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK