cursor

Open Podium

Makers en performers presenteren eigen werk voor publiek tijdens het Open Podium bij Podium Lely.
Speeldata
16 nov 2024 — 12 apr 2025
Tickets
7,5 euro
Duur
2 uur

Tijdens het Open Podium krijgen makers en performers de mogelijkheid om in Podium Lely eigen werk te laten zien aan publiek. Zij laten je zien wie ze zijn en wat ze kunnen.

Het is nog een verrassing welke makers of performers hun werk laten zien. Ben je geïnteresseerd in (hiphop) dans? Dan wil je deze avond niet missen. We horen graag vooraf of je komt. De toegang is is 7,5 euro, inclusief een drankje. Bestel je tickets hier.

ISH Talent
ISH Dance Collective bouwt aan een sector die volop ruimte geeft aan hiphop dans. Naast het maken van voorstellingen, heeft ISH verschillende programma's. Een daarvan is ISH Talent dat zich richt op nieuwe makers, waarvan het Open Podium een onderdeel is. Ben je een maker of performer en wil je graag meedoen met het Open Podium? Dan kun je je hier aanmelden. Het Open Podium vindt 4 á 5 keer per jaar plaats.

Locatie
Het Open Podium vindt plaats in Podium Lely, de nieuwe locatie van ISH Dance Collective in Amsterdam Nieuw-West. Podium Lely bevindt zich op Schipluidenlaan 10 in Amsterdam Nieuw-West en is goed bereikbaar met fiets, auto en OV.

Let op: wees op tijd! Na aanvangstijd om 19.30 uur sluiten de deuren en is het niet meer mogelijk om naar binnen te gaan. Op deze manier wordt de voorstelling niet verstoord.

Nu & binnenkort te zien

za 16 nov 19:30
Amsterdam Podium Lely
za 8 feb 19:30
Amsterdam Podium Lely
za 12 apr 19:30
Amsterdam Podium Lely
Toon:

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK