cursor

Meliani opent Podium Lely

Amsterdam, 26 juni 2023 - De nieuwe locatie van ISH Dance Collective, Podium Lely, is vrijdagavond geopend door Touria Meliani, wethouder Kunst en Cultuur van de gemeente Amsterdam.

De wethouder nam plaats achter de draaitafel en onder luid applaus van vele dansers en genodigden opende ze met een druk op de knop Podium Lely.

Al meer dan 25 jaar bouwen we met ISH aan een community voor (hiphop-)dans en talentontwikkeling. Vanaf nu hebben we een eigen plek waar iedereen kan samenkomen, dansskills en een eigen stijl kan leren ontdekken én creatief kan leren denken.

Na de opening van Podium Lely was er op de zondag een Open Dag van de ISH Academy, waar kids van 6-12 jaar gratis workshops hiphop-, breakdance en rollerskate konden volgen. Om de dag af te sluiten was er een echte rollerdisco voor de kids.

ISH biedt in Podium Lely programma's aan die zich richten op nieuwe makers (ISH Talent), jonge mensen (ISH Academy) en de bredere community (ISH Community). Podium Lely bevindt zich op Schipluidenlaan 10 in Amsterdam Nieuw-West.

Toon:

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK