cursor

Wij organiseren verschillende lessenreeksen in het basis- en voortgezet onderwijs. Hieronder een overzicht. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Hiphop dansstijlen (voortgezet onderwijs)

Jongeren maken kennis met popping, locking en breakdance. Hiernaast leren zij over andere onderdelen van de hiphop cultuur, zoals muziek en graffiti. Aan het eind werken we toe naar een kleine presentatie voor de school. Dit kan zijn in de vorm van een optreden of een korte film die de jongeren zelf maken. Zijn er jongeren die echt geen plezier hebben in bewegen? Wij zorgen ervoor dat iedereen betrokken is bij het project. Dit kan ook in de vorm van filmen of regie-assistentie zijn.

Wekelijks les, minimaal 8 weken

Each one, teach one – filosofie (voortgezet onderwijs)

Geïnspireerd op de each one, teach one hiphop filosofie biedt ISH een lessenreeks aan van 8 weken waarbij de vakdocenten van ISH op zoek gaan naar de eigenheid en kracht van elk individu. Als groep wordt er gewerkt aan een product. Dit kan een voorstelling zijn, een film of een presentatie. Onder begeleiding van de vakdocent(en) kiest elke jongere zijn eigen rol. Ook jongeren die geen verdere ambities hebben met dans wil ISH verwelkomen en inspireren, en meegeven dat iedereen ergens goed in is en dat het belangrijk is je eigen stem te vinden en die te laten horen en te blijven ontwikkelen. Dit kan zijn in de rol van schrijver, regie-assistent, choreograaf of bijvoorbeeld decorontwerper.

Wekelijks les, minimaal 8 weken

Creative movement (basisonderwijs)

Kinderen maken kennis met hiphop, breakdance, modern en andere (dans)stijlen. De vakdocenten van ISH zorgen ervoor dat elk kind zijn eigen beweging vindt. Samen met de groep wordt er gewerkt aan een eindpresentatie. Dit kan in de vorm van een korte film(registratie) of een presentatie voor de school.

Wekelijks les, minimaal 8 weken

Neem contact op

We bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Loraine Pengel
Medewerker Educatie & Community

Toon:

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK