cursor

Open Podium

Wij weten hoe belangrijk het is om te kunnen laten zien wie je bent en wat je kan, of om iets uit te proberen voor een publiek om te zien of het werkt. Tijdens het Open Podium geeft ISH makers en performers de mogelijkheid om in Podium Lely eigen werk van maximaal 10 minuten te presenteren voor een publiek van vrienden, collega’s en geïnteresseerden.

Zaal Zuid in Podium Lely heeft basisvoorzieningen op het gebied van theaterlicht en -geluid. Wij zorgen ervoor dat de avond er goed uitziet en goed klinkt. Iedereen is welkom om te presenteren, het is een open podium en er vindt in principe geen selectie plaats. De sfeer is informeel en na afloop blijft de zaal open om na te praten.

De datum voor het volgende Open Podium is zaterdag 25 mei 2024. Het Open Podium zit vol. Het is inmiddels niet meer mogelijk om je aan te melden. Wil je komen kijken? Klik hier voor meer informatie en tickets.

Iedereen is welkom om eigen werk te presenteren

Wie zoeken wij?
- Je werk past bij de ISH gedachte.
- Je hebt een bestaand stuk van max. 10 minuten.
- Je bent minimaal 16 jaar oud.
- Je bent beschikbaar voor de montage en de voorstelling.

Wat bieden wij?
- Je krijgt de mogelijkheid om voor een publiek op te treden in Podium Lely.
- Technische begeleiding op die dag (licht en geluid).
- Scènefoto van je voorstelling gemaakt door een professionele fotograaf.

Meer informatie
Wil je meer informatie over Open Podium? Dan kun je contact opnemen met Nathalie Décory, Hoofd Educatie en Community via nathalie@ishdancecollective.com.

Toon:

[#TITLE#]

[#TEXT#]

OK